hemma..elr borta snart..



Lillasyster som tagit bilden på landet :)

Min uppdatering suger, jag vet. Har inte haft internet på typ en vecka (?) inte i mobilen eller på datan..
Har varit på landet, där har jag till och med ett RÖTT KRYSS som mottagning..känns inte bra.

Har precis varit ute med gullungar :) vi stod och dansade på bordet och en tant tittade på oss..vi trodde hon skulle ringa polisen, haha rebull gör saken liiiiite ruuuuligare :D

Imorgon drar jag till siggefora och kollar på kubb sm, skulle varit med själv men ska på bröllop halv sex så skulle inte hinna :'( satsar grymt på nästa år istället :D hihi.

På söndag så drar jag antaglien till landet igen :) kanske att bvs följer med också, ska försöka få tag på henne :) eller hon ska snacka med sin mamma. Hoppas att hon kan för då ska vi tälta på en ö och sen så kommer det bli fett med AAAZZZUUUMM !

tror jag ska ta mig till sängen..faaaast jag är inte trött bara väldigt hyper :D hohoho. Gaby du pajja min nacke fan..:'(

- J

åksjuk?

Hallå! sitter nu i bilen påväg till östhammar, har åkt i kanske en kvart och mår redan illa men kanske är för att jag håller på med mobilen ;) alla andra sitter och lyssnar på nåt tråkigt radioprogram så jag satte i mina hörlurar och satte på spotify, så nu sitter jag och lyssnar på hailie's song - eminem :) ska sova rn stund nu så vi hörs när jag är framme ! (ingen bild när jag skrriver från mobilen)

taggad? NEJ



Pappa, jag och mina syskon ska ut till landet imorgon och därifrån ska vi tydligen ta våran båt till åland (?) Jag har varit fett taggad för det hela sommaren men nu när det är dags så nää, inte ett dugg taggad.

Så nu sitter jag här och försöker tagga upp mig själv..men det funkar inte så bra. Blir mer taggad av att tänka på det jag och Gabbi kommer göra nästa sommar ( när vi övertalat våra föräldrar )

Jaja, just nu sitter jag och väntar på att mamma ska ringa. Har inte pratat med henne på en vecka då hon varit i skåne hos våra kompisar som har stuga där. Hon lovade att hon skulle ringa när hon hade landat på arlanda. Om jag ska vara ärlig så saknar jag henne massor. Det är inte ofta i är borta från varandra länge, det mesta brukar va typ tre nätter. Men nu ska jag va bort tre VECKOR..:oooo jaja jag kommer klara mig iallafall :)


Galen tanke ?!

 ser så jävla härligt ut!!



Fick nyss en galen tanke om att jag vill åka skidor, tänk bara så kul. Jag fattar inte hur jag kunde komma och tänka på det bara såhär mitt i typ 35 grader och sol :O

Va nyss ute och åkte moppe, och vet ni vad jag gjorde? Jag ramlade för första gången med den, det här är tredje sommaren som jag har moppe, och första gången jag ramlade va idag..antar att jag kör bra ?:D


Andra världskriget ?



Hellu !

Har precis kommit in, har suttit ute med pappa och våran granne och bara snackat. Vi kom helt plötsligt in på andra världskriget vilket jag tycker är ganska kul att höra om.

Pappa berättade att för sådär en 20 år sen så va han och besökte ett koncentrationsläger i polen, dom fick gå in i gaskammarna och han sa att man nästan fick panik när man var där inne. Tänk så många som dött där inne. Han berätta oxå att det satt foton på många av dom som jobbade i gaskammaren på väggen, blicken dom hade var så tom. Det fanns inget hopp alls i deras ögon.

Men han berättade att dom som jobbade i gaskammaren var ju judar som hade blivit lurade, Hitler eller ngn sa att om dom jobbade där så skulle dom få klara sig, men efter att ha eldat upp så mycket döda människor så blev ju dom oxå trötta och orkade inte mer, så dom hamnade där oxå. hemskt.

Jag tycker ändå att det är häftigt att höra hur dom hade det. Med tanke på att det egentligen inte var så länge sen. Min mormors pappa vaktade gränsen, så egentligen är det i så långt borta.

Jaja nog om det här som ni kanske inte alls är så kul xd


Jag längtar tills på måndag, då får jag mina sommarjobbs pengar !! :D

tror att jag ska tittade på insidan av ögonlocken snart (a)

Godnatt!

Oslo ?!




 det är helt sjukt. Trodde bara sånt här hände på film !




Ni alla var väl hört om grejjen i oslo, helt sjukt ju.
Jag fattar egentligen inte riktigt vad allt det hela handlar om, men jag lyssnade lite på pappa när han snackade med våran granne, jag fattade det som om att det är en kille som bombade det där regeringshuset på grund av att han inte gillar sossar? är jag helt ute och cyklar?

en annan orsak jag hörde var att han va rasist och skulle ta bort alla invandrare men ist tog bort massa norrmänn. Det där med ön fatta jag inte heller. Varför sköt han på ön, var det barnlägret eller vad det nu va som alla snackade om?

Jag ska nog ta reda på det här. Ganska förvirrad? CHECK!





Låter alla mina tankar gå till norge nu! R.I.P till alla som har gått bort. Jag tänker på alla familjer som har förlorat sina när & kära, på alla ungdomar som blev beskjutna. Från mitt hjärta säger jag Jag tänker på er.


Ute och plockar hallon !


Älskar dig G ♥








Såg nyss inlägget som Gaby skrivit.

Pladask, margot , majken och mini..det är liksom det vi är!

Gabriella, Jag älskar dig. Jag kan inte beskriva hur underbar du är. Allt du gör får mig att le. Bara tanken av att jag, just jag fått en sån underbar syster gör mig tårögd. Alla minnen med dig är dom bästa, och som du sa NÄSTA SOMMAR KOMMER BLI DUNDER ! längtar redan. Sitter ute på studsmattan och skriver det här. Jag kom att tänka på när ska vi hinna tälta liksom? sommarlovet har gått så fort jag önskar vi hade kunnat träffats mer :/ men om gbg funkar så kommer det oxå bli DUNDER ! Fyfan vad jag älskar dig underbara sis ♥

Kommer du ihåg när vi svor på att aldrig bråka med varann? Iallafall så har vi hållt det , jag är glad för att jag aldrig bråkat med dig. Många säger att det är bra att bråka med varann för att kunna se varandras dåliga sidor, emn allvarligt så tror jag inte du har några dåliga sidor. Det är lite svårt att bråka då :)

Du kommer bli stor älskling! Jag hoppas bara att du alltid kommer komma ihåg mig.

Kommer du ihåg när vi sa att vi är tvillingar? Jag kommer alltid stå fast vid att du är min tvilling oavsett vad.

Gabriella Jag älskar dig ♥

Jag kommer alltid att finnas här om det är något , om du behöver något eller bara jaa. Allt du gjort för mig, du förändrade mig, på ett bra sätt såklart. Du gjorde mig till en person som tror på sig själv. Att  du har söttat mig igenom den här våren betyder enormt mycket, utan dej skulle jag inte klara det.

Vi ses snart !

miss u buuuddiiieee ♥
- Julia ♥


'JAG KOMMER FÖRST'



Helluuu!

Har precis kollat på en film med familjen, filmen va sjukt rolig, sååå min humor xd haha alla måste se den, men just nu kommer jag inte ihåg vad den heter :o måste springa upp och kolla det snart :)

Tappade precis datan på mitt finger så det typ dunkar i hela handen. Jag trodde inte att datan var så tung :o fan det börjar redan bli blått..hur lyckas man liksom? H

ar en ganska rolig grejjs att berätta nu xd

När vi va i leksand - kom hem igår - så hade vi vart och kastat boll på en gräsplan längre bort från husvagnen. När vi skulle gå tillbaka så säger Sara (min plastmamma) först den hem. Hon och lillebror börjar springa, jag tänker 'vafan dom kan ju inte få vinna' osså börjar jag tokspringa, när jag kommer närmre så sa jag 'jag kommer först' och dom börjar sakta in o då ser jag chansen jag tar i allt jag har och springer. När jag kommit fram till husvagnen skriker jag 'JAG KOM FÖRST!' Lillebror och Sara börjar asgarva och säger "hörde du inte att vi sa först den hem får lukta på pappas strumpor..?'

HAHAHA fyfan vad kul det va , kanske inte låter kul men det va skit kul xd

filmen hette me myself and Irene. bild längst upp.

Ska borsta tänderna nu och sen lägga mig och kolla runt lite på datan. Kanske bloggar mer om jag orkar ! :)

/ Julia

Busigt värre.

Hej alla! Jag känner mig fett busig (aa'

haha, men jag ville bara säga en sak till julia.



Jag älskar dig Julia. Du är det bästa som har hänt mig älskling. Du vet att jag alltid finns där för dig och jag vet att du alltid finns här för mig.
Jag har haft de bästa dagarna i mitt liv med dig.

Jag vet att du har haft det svårt det här året, men jag hoppas du vet att jag har försökt göra allt för att få dig lycklig. U smile, I smile. Jag saknar dig som fan. Jag sitter nu med värsta havsutsikten och önskar att du skulle sitta bredvid mig... om det vi snackar om kommer hända så kommer nästa sommar bli BÄSTAWESOME med dig! Fast det är ju alltid bäst med dig. Asså, jag vet inte vad ska säga, för jag kan inte förklara hur mycket jag älskar dig. Im sending you a picture, let you know i miss ya. (du kmr fatta när du kommer hem och ser det jag skickade till dig ) Om du tvivlar för en stund , så finns jag alltid här, till det sista andetaget. Jag ger dig allt jag någonsin kan. Jag ger dig allt du någonsin begär, till ditt sista hjärtslag. Hand i hand. Jag vill att du ska komma hem, jag vill krama dig igen. Jag ger dig allt du drömmer om, det är bara att fråga. Jag tänder miljoner stjärnor för dig i kväll. Jag finns där, bara kolla upp. Molnen, stjärnorna, solen, allt för dig. Det här är en text från mig till dig. I love you bitch. /g

22/7 11'

Heeeellluuuu! Jag ligger nu i sänge för har precis vaknat. Har funderat ett tag på att gå upp men har verkligen ingen lust. Känner på mig att det är dåligt väder också..det regnade iaf inatt xd Är jätte irriterad på att jag inte har någon usb-kabel med mig -.- Jaja , idag ska jag inte göra så mycke vila för att bli helt frisk och kanske träffa Danniell en stund ;) nej nu ska jag gå upp och kolla på teve! / Julia

länkbyte!

kolla in den här tjejens blogg ! enkel och fin design, mycket bilder och uppdaterar flera gånger om dagen !

jamaise

Tryck på bilden för att komma till denna fina blogg! det skadar inte ett dugg av att bara kika in ;)

/ Julia

Försöker igen då !

Jaa, jag har haft sjukt många bloggar förut som jag tröttnat på en efter en, men kände jag att den där blogglusten kom igen.

Den här gången jag bloggar tänkte jag inte liksom, min dag började blablabla och ni vet, utan tänkte mer skriva om tankar, drömmar och mode, smink och naglar. Mycket bilder på t.ex mina naglar kommer komma upp.

har du fråga? ställ den! svarar på det mesta.

Vi hörs om nåra minuter igen !

Puss ;*

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0